• Details
  • Gallery
  • Tags
  • More

Hampaankolo täynnä musiikkia.

Home  /  Blogi  /  Current Page

Olemme joulukuulla ja vuoden lähentyessä loppua katse kääntyy vuoteen 2016. Hyvä niin. Jonkinsortin taiteilijana uuden luominen on aina tärkeää,  ja se etten pystynyt henkilökohtaisten tragedioiden takia pystynyt mitään uutta luomaan, on osoittautunut tässä sisällön kannalta voitoksi. Hahmotelma ja runko “Heinu II” levylle on vahvasti kasassa. Levystä tulee henkilökohtainen, ja se on mahtavaa.

Lama riivaa edelleen yhteiskuntaa ja se on näkynyt taistelussa viihteen puolesta. Rahanpuute näkyy huvittelussa ja ikävä todeta, kuinka moni hieno ravintolayrittäjä riutuu ammattinsa puolesta. Toivotaan että yritysten verovähennysoikeudet näkyisivät taas ravintoloiden kassavirrassa. Mä olen jostain syystä mennyt vastavirtaan töiden osalta. Keikkamäärät kasvavat vuosi vuodelta ja se, että on onnistunut työllistämään 4-5 muusikkoa kaiken tämän keskellä, lämmittää mieltä vielä enemmän.

Ensi vuodelle on jo nyt myyty n.70 keikkaa. WAU !!! Yhteistyöprjojektit lisääntyvät ja jos kaikki vähänkin alustava tulee pitämään kutinsa on edesssä jälleen upea vuosi. 2016 tulee olemaan myös ensimmäinen vuosi jolloin yhdistän maatalouden ja musiikin ensimmäistä kertaa itsenäisesti. Tällekin sivustolle tulle propagandaa varmasti molemmista aiheista, kestäkää mukana…ja jos ette kestä, niin oma on tappionne.. 🙂 Heinussa on kohta studio. Oma studio. En osannut asiasta edes unelmoida pienenä.

Eläkää terveellisesti, mutta fiilistelkää kun on paikka.

Jussi

 

 


Leave a Reply