• Details
  • Gallery
  • Tags
  • More

Kokkiohjelmaan musiikkia, musikaalipaikkaus, keikkoja ja artisteja.

Home  /  Blogi  /  Kuulumisia  /  Current Page

Kaikkea ehtii kun ei laske tunteja. Pidän kirjaa kaikesta muusta paitsi työhön käytetystä ajasta. Ehkä jälleen kerran jankutan samaa, kun en eriytä työtä työksi vaan elämäntavaksi.

Heikkisen Anssi ja Pasi Sämpi teki nettiin uuden ruokasarjan, jossa Savo kohtaa Espoon. Käykää tsekkaan. Tein siihen musaa. Vehviläisen Johanna oli sarjan tuottaja ja välillä toiveiden toteuttaminen tapahtui aamuyön tunteina parin tunnin yöunien jälkeen. Muuten asiat eivät olisi edenneet. Hyvä sample-kirjasto auttaa asiaa ja nykyteknologia eli ATK on kova sana. Lerput kunniaan!

Rocky Horros show Turun logomossa. Roope Salminen putoili teeveessä ja minä riensin Saikkosen Samin toiveesta apuun. Ammattilaisten kanssa on hyvä toimia. En tiedä teinko kunniaa Brad Majorsille vai en, ihan sama, en ehtinyt miettiä moista. Turun Logomoa ei kehuta syyttä, se on ihan kärkeä suomalaisesssa mediatuotannossa, niin paikkana kuin tekniikan muodossa. Hyvä Turku.

Keikkoja on ihan v*****i ja lisää tulee. Hyvä siis. Yrittäjän raha häviää johonkin aina, joten keep it comin. Veeti Kallio, Michael Monroe, Pete Parkkonen, Virve Rosti, Tommi Läntinen, Freeman, Sami Pitkämö, Pauli Halme, Mato Valtonen ja tietty Lord Est. Siinä listaa yhteistyöstä. Enkä usko että ne tuohon loppuu. Mahtavaa.

Liityin Hämeenlinnan mieskuoroon. En ole vielä päättänyt että miksi. Ehkä säännöllinen laulaminen ohjatusti houkutteli. Mieskuorolla on mahtava johtaja, Anneli Julen. Ylivoimainen ammattitaito.

Esim. Matteus Passioon osallistuminen oli mahtava kokemus, vaikken mikään kristitty hartaasti olekaan.

Syökää monipuolisesti kotimaista ja liikkukaan. Vierivät kivet sammaloituu joskus.


Leave a Reply